როგორ გავაკეთოთ ნამდვილი, მეგრული აჯიკა.

2კგ წითელი მწარე წიწაკა გატარებული,(სასურველია შებოლილი თონეში ან ფაცხაში, წიწაკას თესლებიანად ვატარებ 2-3 ჯერ ან ვაბლენდერებ)

400 გრ ნიორი გატარებული,


ჩატვირთვა...

2 ჩაის ჭიქა ხმელი (უცხო) სუნელი

1 ჩაის ჭიქა ხმელი ქინძი,

ნახევარი “პაჭკა” მარილი

2 ყავის ჭიქა ზეთი…

აურიეთ კარგად, გააჩერეთ 1-2 დღე, პერიოდულად ურიეთ, შემდეგ მოათავსეთ ქილებში და შეინახეთ.

ჩატვირთვა...

მსგავსი სტატიები