უგემრიელესი ხაჭოს პასკის რეცეპტი – მას გამოცხობა არ სჭირდება!

ეს უგემრიელესი ხატოს პასკაა, რომლის რეცეპტსაც ჟურნალ ,,პირველი კულინარის“ მთავარი რედაქტორი ესმა კუნჭულია გაგვანდობს. წელს ის პასქებს სააღდგომოდ, წოდორეთის მარანში ამზადებს და დეტალებსაც გვიყვება:
ვინც აპირებთ ხაჭოს პასკის მომზადებას (უნდა მოამზადოთპარასკევს ან შაბათს – რადგანაც 24 სათი მაინც უნდა გვქონდეს მაცივარში, ხაჭოს შრატი ბოლომდე რომ დაიწუროს;))!!!)

უნდა მოიმარაგოთ ( გნებავთ მეტიც) – 1 კილო კარგი ხაჭო, 200 გრამი კარაქი, 200 გრამი არაჟანი, 1 ლიმონი, 1 ფორთოხალი, 200 გრამი შაქარი, 300 გრამი თხილი (მოხალეთ), ვანილი, 150 გრამი ქიშმიში, 100 გრამი ფერადი ცუკატი (გემოვნებით), კალის მურაბა ან საზამთროს მურაბა (გემოვნებით;))) ყვავილის 2 ცალი პატარა ქოთანი ან თუშფალანგი, სამედიცინომარლა…. ანუუუუ თუ გსურთ უგემრიელესი ხაჭოს პასქით დაამშვენოთ სააღდგომო სუფრა – ეს რეცეპტი გამოიყენეთ:)))) თხილიანი ხაჭოს პასქა სუპერ გემრიელია…


ჩატვირთვა...

 

ჩატვირთვა...

მსგავსი სტატიები